Xéo Xọ X Comfort

On deciding that silk would become the main fabric throughout our collections, Xéo Xọ did toss and turn at nights. Basically, silk is truly not easy to please, it requires carefulness and gentleness from its wearers. However, it gradually receives a lot of attention and love from Xéo Xọ’s supporters and has become our buddy in every new lookbook. This material once again affirms its high sense of comfort and fluffiness when dressed. Such a relaxed feeling, isn’t it?

It is this unique characteristic of silk that needs attentive and moderate caring and wearing in order to avoid unexpected scratches and creases. And Xéo Xọ is honoured to become an associate of Comfort in the premiere of its new liquid detergent that first came to Vietnam.

This premium product would take good care of fabrics that is demanding for special laundry including silk due its delicate bleachability, moreover, it also helps increase texture endurance and smoothness, as well as prolong fragrance lastingness.

Let’s enjoy your silk, Comfort is right here to help!

Khi quyết định lụa sẽ trở thành loại vải chính xuyên suốt các bộ sưu tập của mình, Xéo Xọ đã trăn trở nhiều đêm. Về cơ bản, lụa thật sự không dễ chiều lòng người mặc, nó đòi hỏi sự cẩn thận và chỉn chu của người mặc. Tuy nhiên, nó dần nhận được rất nhiều sự quan tâm và yêu mến từ các chị ủng hộ, lụa đã trở thành bạn thân của chúng em trong mỗi bộ lookbook mới. Chất liệu này một lần nữa khẳng định cảm giác thoải mái và bồng bềnh cao khi diện đồ. Thật là một cảm giác thư thái phải không các chị?

Đó là đặc tính riêng của lụa, cần được chăm sóc và mặc vừa phải và cẩn thận để tránh bị xước và nhàu không mong muốn. Thật may mắn, Xéo Xọ vinh dự trở thành đối tác của Comfort trong buổi ra mắt sản phẩm nước giặt xả mới lần đầu tiên có mặt tại Việt Nam.

Sản phẩm cao cấp này sẽ chăm sóc tốt cho các loại vải yêu cầu giặt đặc biệt bao gồm cả lụa do khả năng tẩy trắng tinh tế. Hơn nữa, nó cũng giúp tăng độ bền và độ mịn của kết cấu, cũng như kéo dài độ bền của hương thơm.

Các chị hãy cùng cảm nhận với Xéo Xọ nhé!

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop