Reunion Festival

Nothing in this world is more worth keeping than the family bond And nothing can compare to reunion moments. Mid-Autumn Festival, aka Reunion Festival, is an occasion for family gathering and sharing no matter how hustle the life each individual has outside the house.

This year, Xéo Xọ feels different because we have a chance to be a part of your gatherings and capture these treasured moments when the Festival is around the corner. Photos captured are brightened with love and care among the loved ones, including maternal love between grandmas and grandchildren, moms and children, and with conjugal affection and care between couples. We’re grateful to stand by you through big life events of yours and may all the odds be in your favor.

Wish you all a cozy Mid-Autumn Festival beside your family, and a peaceful and joyful life togerther ahead.

Trên đời này không gì đáng giữ hơn sợi dây gia đình và không gì có thể so sánh được với những giây phút đoàn tụ. Tết Trung thu, hay còn gọi là Tết đoàn viên, là dịp để gia đình quây quần, chia sẻ dù cuộc sống mỗi người có xô bồ như thế nào.

Năm nay, Xéo Xọ cảm thấy thật khác biệt vì chúng em có cơ hội trở thành một phần trong các buổi họp mặt của các chị và ghi lại những khoảnh khắc quý giá này khi lễ hội sắp đến gần. Những bức ảnh chụp được làm bừng sáng tình yêu thương, sự quan tâm của những người thân yêu, bao gồm cả tình mẫu tử giữa bà và cháu, mẹ và con, tình cảm vợ chồng và sự quan tâm chăm sóc giữa các cặp vợ chồng. Chúng em rất biết ơn khi được sát cánh cùng chị vượt qua những sự kiện lớn trong cuộc đời.

Chúc các chị có một Tết Trung thu ấm cúng bên gia đình, và cuộc sống an lành, vui vẻ phía trước.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop